Tennispark 11 mei open

Beste leden,

Het is ons een groot genoegen te mogen mededelen dat we aanstaande maandag 11 mei het park weer kunnen openen. Eindelijk mag de gravel weer bespeeld worden! 

Natuurlijk zijn er gedragsregels waar we ons aan zullen moeten houden om verspreiding van het corona virus tegen te gaan. We willen jullie dan ook vragen dit reglement goed door te nemen. Aan de hand van de richtlijnen vanuit de overheid en de KNLTB zullen wij jullie, via de mail, op de hoogte houden van eventuele veranderingen. 

Over ons park
In de afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest met de banen om ze speelklaar te krijgen. Helaas heeft het wisselende weer met veel regen in de winter en droogte de afgelopen maand ervoor gezorgd dat de banen ‘werken’. Dit betekent dat ze nog niet goed gehard zijn. De lijnen komen af en toe omhoog en de gravel is makkelijk in te drukken. 

We vragen jullie om er zorg voor te dragen voor ‘goed’ gebruik van de banen. Daar onder verstaan we: 

  • Tennissen met passend schoeisel.
  • Slepen na elke sessie en wel circulair van buiten naar binnen.
  • Overtollig blad van de banen halen met net of bezem, vooraf aan het spelen.
  • De banen tijdig besproeien (voor instructie kun je bij Peter terecht)
  • Niet te veel ‘sliden’, met name met wedstrijdjes spelen gebeurd dit nog al eens. 
  • Ook zal Peter de Haas af en toe een blok in de agenda zetten in verband met onderhoud. 

Om iedereen de kans te geven zijn lievelingssport weer te beoefenen willen we vragen om solidair te zijn aan elkaar en elkaar dan ook ruimte te geven om banen te reserveren. We verwachten, zeker in het begin, een krapte in de avonden. 

Naast vrij spelen zal er ook langzaamaan gestart worden met tennisles. We hebben goede afspraken gemaakt met de trainers om ook zo ook te kunnen voldoen aan de 1.5m afstand regel. Onze adviezen zijn in lijn met het advies van de KNLTB. 

Vooralsnog worden er geen evenementen georganiseerd op het park. Wel zal de laddercompetitie vanaf juni van start gaan aangezien het heel goed mogelijk is dit te organiseren zonder de regels te overtreden. Het competitiereglement kun je op de hier lezen. Je kunt je hiervoor ook via de deze link aanmelden.

We hopen jullie zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mochten er toch nog vragen zijn, schroom niet om ze te stellen!

Het bestuur 

Jasper, Onno, Aat en Renske

No Replies to "Tennispark 11 mei open"


    Got something to say?

    Some html is OK