Vereniging

Op een steenworp afstand van de Coolsingel ligt het meest intieme tennispark van Rotterdam. In de voormalige kloostertuin tussen Schepenstraat en Walenburgerweg liggen drie prachtige gravelbanen en een uiterst sfeervol clubhuis. Bij Walenburg worden de voordelen van het lid zijn van een vereniging gecombineerd met uw eigen keuze van speeltijd en medespelers.

Het lidmaatschap van de Vereniging vrienden van Tennispark Walenburg geeft u het recht om het gehele seizoen te tennissen op de daarvoor beschikbare banen. Speelrecht van maandag t/m zondag van 09.00 tot donker. Voor een bedrag van € 160,00 ben je verzekerd van een seizoen tennisplezier.

Via deze link kun je je aanmelden als lid. Hierbij kun je kiezen tussen een normaal lid, een strippenkaart of een daluren lidmaatschap  Laatste twee zijn beiden te gebruiken op doordeweekse dagen van 9.00 tot 17.00 uur. Als lid van de vereniging bent u uiteraard ook welkom op onze  clubavond, dinsdagavond.

Het wedstrijdelement is op Walenburg ook aanwezig. In augustus worden de clubkampioenschappen georganiseerd, terwijl het jaarlijkse Nieuwveld Invitatietoernooi een begrip is in de Rotterdamse tenniswereld.

Tennispark Walenburg

Schepenstraat 14
3039 NG Rotterdam
Tel: 010-4652469