Vereniging

Op steenworp afstand van de Coolsingel ligt het meest intieme tennispark van Rotterdam. In de voormalige kloostertuin van het voormalig klooster (sanatorium) Oud-Walenburg liggen drie prachtige gravelbanen en een uiterst sfeervol clubhuis. Bij Walenburg worden de voordelen van het lid zijn van een vereniging gecombineerd met uw eigen keuze van speeltijd en medespelers.

Als lid van de Vereniging Vrienden van het Tennispark Walenburg kun je van april tot oktober iedere dag tennissen van 09.00 tot zonsondergang.

Meld je aan als lid en kies het lidmaatschap dat bij je past:

  • Kies een normaal lidmaatschap voor volledige toegang
  • Of neem een daluren lidmaatschap voor beperkt gebruik op doordeweekse dagen tot 17.00 uur

Wat je ook kiest, ieder lid kan op dinsdag –de clubavond– vanaf 18:00 komen tennissen waarbij er partijtjes worden gespeeld met alle aanwezigen.

Maar ook de competitieve spelers kunnen op Walenburg aan hun trekken komen. In augustus worden de clubkampioenschappen georganiseerd en het jaarlijkse Nieuwveld Invitatietoernooi is een begrip in de Rotterdamse tenniswereld. We hebben ook een ladder-competitie waar je periodiek kunt bewijzen dat jij de beste bent in de de single.

KNLTB lidmaatschap

Een KNLTB lidmaatschap behoort tot de mogelijkheden via de vereniging Leeuwen van Walenburg, waar nu twee senioren-teams in de najaarscompetitie strijden voor eeuwige tennisroem.

Tennispark Walenburg

Schepenstraat 14
3039 NG Rotterdam
Tel: 010-4652469