Laddercompetitie 2023

Wij gaan op 1 mei 2023 van start met de ladder.

Walenburg doet ook dit jaar weer haar best om een goed te steunen. Een bijdrage van 5 euro per deelnemer wordt daarom zeer gewaardeerd! Het bedrag kan worden overgemaakt naar:
NL39 INGB 0002582719
t.n.v. Vereniging Vrienden van het Tennispark Walenburg
Met beschrijving: “Ladder Competitie”.

We doen dit via Clubladder, een makkelijke website/app die ervoor gaat zorgen dat we nog meer leven in onze ladder gaan brengen.

Uitleg, spelregels en richtlijnen

 1. Meespelen op de clubladder is simpel:
  – Selecteer je speelsterkte
  – Kies hoe vaak je graag speelt
  – Kies wanneer je graag speelt
 2. Aan het begin van de volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.
 3. Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.
 4. Volledige spelregels van de clubladder vind je hier.
 5. Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.
 6. Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.
Op  1 mei start de eerste ronde van de Tennispark Walenburg enkelladder. De ladder staat klaar en spelers kunnen zich inschrijven via deze link.

Suggesties, vragen en opmerkingen zijn van harte welkom.
Iedereen heel veel ladderplezier!