De Jeu de Boules baan wordt officieel geopend!


In een gezellige hoek van het tennispark is een nieuwe baan aangelegd.

Met financiële ondersteuning van de gebiedscommissie is het gelukt een mooie baan te ontwikkelen, waar geïnteresseerden van elke leeftijd uit de omgeving het Jeu de Boules spel kunnen spelen.

Zaterdagmiddag 22 april om 13.00 uur zal de Jeu de Boules baan officieel in gebruik worden genomen. Een feestelijk tintje zal niet ontbreken!

Na de open dag op 1 april bij de opening van het nieuwe tennisseizoen in het tennispark Walenburg, waren er al een aantal geïnteresseerden voor de Jeu de Boules baan.

De baan kan maandag- en woensdagochtend gereserveerd worden door mensen die ingeschreven zijn. Uitbreiding van tijden is mogelijk. De inschrijving gebeurt via internet of telefoon.
Inschrijven kan zaterdag 22 april of per mail via tennisparkwalenburg@gmail.com. De kosten voor inschrijving bedragen €5.00 p.p.
Velen van u zullen het spel kennen van vakantie, al dan niet in Frankrijk, waar het spel veel gespeeld wordt. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot 6 personen waarbij er verschillende spelvormen mogelijk zijn. Materiaal om te spelen is aanwezig en verkrijgbaar aan de bar. Een perfecte manier om met vrienden , buurtgenoten kennis te maken!

No Replies to "De Jeu de Boules baan wordt officieel geopend!"


    Got something to say?

    Some html is OK