Corona update

Beste Walenburgers

Na aanleiding van de persconferentie deze week over de corona maatregelen willen we graag met jullie het volgende delen. De KNLTB heeft advies gegeven over het handhaven van de regels op de vereniging.

Voor Walenburg gelden de volgende regels:

De bar is gesloten. Het clubhuis is alleen geopend voor toilet gebruik.

Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Het is de bedoeling dat je na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

Toernooi:
Het van Meerendonk toernooi zal a.s. zondag doorgaan in aangepaste vorm. Het is helaas niet mogelijk het toernooi als toeschouwer te bezoeken. vanaf 16u zijn de banen weer beschikbaar voor vrij tennissen.

Competitie:
Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Toeschouwers, zoals vrienden, opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.

De reeds bekende regels van 1.5m afstand en hand hygiëne gelden natuurlijk nog steeds.

Het bestuur.

No Replies to "Corona update"


    Got something to say?