ALV 2021

Beste leden,

Bij deze roepen we jullie op tot het bijwonen van een digitale Algemene Ledenvergadering op woensdag 24 maart 2021 om 19.30 u via ZOOM. 

Om ook in 2021 de vereniging goed te kunnen besturen is er besluitvorming nodig over de begroting van 2021. Daarnaast geven we jullie inzicht in de stand van zaken van de vereniging, voorstel van bestuurswisselingen en beantwoorden we jullie vragen. De ALV zal volledig online plaatsvinden.

Om de ALV bij te wonen is aanmelding verplicht. Dit kan via deze pagina. Het is mogelijk je aan te melden tot 20 maart 2021, 12.00u. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en kort voor de ALV ontvang je een e-mail met de ZOOM link. Voor een optimale werking kun je het beste de ZOOM applicatie op je telefoon of computer downloaden. Indien je hulp nodig hebt bij het installeren of opstarten van ZOOM, laat het ons op tijd weten, dan helpen we je graag uit de brand. 

De vergaderstukken ontvang je samen met de ZOOM vergader link in het weekend voor de ALV. 

Indien er onderwerpen zijn die zeker op de ALV besproken dienen te worden mag je deze van tevoren indienen per mail. De agenda is hieronder bijgevoegd. Stuur dan voor 15 maart een mail naar info@tennisparkwalenburg.nl

Vergeet je niet voor 20 maart 2021 aan te melden via deze link

Ter info ook nog het volgende. De banen kunnen deze winter niet meer bespeeld worden, dit komt met name door de periode van vorst vorige week. We gaan ons best doen om de banen op 1 april 2021 speelklaar te krijgen.  

Sportieve groet, 

Bestuur Tennisvereniging Walenburg

Aat, Onno, Jasper, Renske

No Replies to "ALV 2021"


    Got something to say?