GEZOCHT PENNINGMEESTER EN COMMISSIELEDEN

Onze vereniging heeft de afgelopen ALV afscheid genomen van een bevlogen penningmeester en is daarom op zoek naar een nieuw enthousiast lid met gevoel voor cijfers!

 • Kundig in Excel
 • Beheren van de in en uitgaande financiële stroom.
 • Goedkeuren van grote projecten met financiële component
 • 4 tot 6 bestuursvergaderingen per jaar (te combineren met tennis)
 • Opstellen jaarrekening en uitvoeren kascontrole
 • Jaarlijks regelen van contracten met de vaste huurders (6 vaste contractanten)
 • Innen contributie
 • Je wordt ondersteund door een financiële commissie met o.a. een bevlogen oud-penningmeester!

GEZOCHT COMMISSIELEDEN

> Commissie Toernooien

Wil je de club een handje helpen in voorbereiding en/of tijdens de toernooien? Of heb je ideeën voor een nieuw toernooi / interne competitie? Meld je dan aan voor de toernooicommissie!

> Commissie Financiën

Ben je secuur met cijfertjes en wil je de penningmeester een handje helpen de financiën op orde te houden en zo nu en dan een kritische noot leveren? Meld je dan aan voor de financiële commissie van Walenburg!

> Commissie Website

Ben jij zo’n techneut die lekker achter de PC duikt om je creativiteit kwijt te kunnen in het posten van berichten, het maken van websites of het bijhouden van je contacten via sociale media?  Of heb jij goede innovatieve ideeën voor de website van Walenburg en heb je ervaring in het bouwen van websites…. Meld je dan nu aan voor onze website commissie!

> Commissie Park en onderhoud

Wil jij een bijdrage leveren aan optimale banen en een mooi onderhouden tennispark. Meld je dan aan voor de onderhoudscommissie.

> Jubileum commissie

Heb jij ideeën om een spetterend jubileum te vieren in het kader van het 80-jarig bestaan van Tennispark Walenburg. Meld je dan aan voor de jubileumcommissie. 

Ben je geïnteresseerd in het penningmeesterschap of in één van bovenstaande commissies of wil je meer weten over bijvoorbeeld de tijdsinvestering van deze vrijwilligersfunctie(s)!? mail dan naar info@tennisparkwalenburg.nl

Heb je zelf geen ambitie voor een commissie maar heb je wel mooie foto’s van het park en onze leden? stuur ze gerust in, dan kunnen we ze wellicht gebruiken voor de foto pagina. 

No Replies to "GEZOCHT PENNINGMEESTER EN COMMISSIELEDEN"


  Got something to say?

  Some html is OK